CTnews TV: Virginia Uzun, candidatul PSD la Primăria Eforie, prezintă principalele proiecte pentru dezvoltarea localității

Virginia Uzun. FOTO Facebook Virginia Uzun

Virginia Uzun, candidatul PSD la Primăria Eforie, prezintă într-o nouă emisiunea de la CTnews TV despre proiectele pe care dorește să le realizeze în oraș după ce va câștiga mandatul de primar.

Uzun a spus că va rezolva una dintre problemele localității și anume cea legată de rețeaua de apă și canalizare, iar acest lucru îl va face cu ajutorul RAJA și gâsind fonduri pentru proiectele necesare. Candidatul PSD la Primăria Eforie a mai precizat cum poate fi fluidizat traficul rutier, în special în timpul sezonului estival.

Virginia Uzun a prezentat proiectele pentru tineri, pentru elevi și pentru pensionari, dezvăluind că dorește să-I premieze pe seniorii orașului așa cum fac și alte administrații locale.

De asemenea, Virginia Uzun vrea să dezvolte spațiile publice, în special parcurile, pentru a încuraja oamenii să iasă la aer curat și a menționat că proiectele pe care le va implementa vor fi atât pentru Eforie Nord cât și pentru Eforie Sud și că va acorda aceeași atenție ambelor localități.

Virginia Uzun a mai spus în emisiunea de la CTnews TV care este relația sa cu conducerea județeană a PSD Constanța și cum o va ajuta acest lucru să își ducă la îndeplinire proiectele, dar și ce fel de primar dorește să fie și cum se va implica în rezolvarea problemelor comunității.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*