CTnews TV: Virginia Uzun, candidatul PSD la Primăria Eforie dezvăluie cum va face administrația locală la fel de eficientă ca și SPIT Constanța

Virginia Uzun, candidatul PSD la Primăria Eforie. FOTO V. U.
Virginia Uzun, candidatul PSD la Primăria Eforie. FOTO V. U.

Virginia Uzun este candidatul PSD la Primăria Eforie. Ea vine cu o experiență de 18 ani de la Serviciul de Impozite și Taxe Constanța, așa că are argumentele și cunoaște modul în care banii publici pot fi atrași pentru oraș, dar și cheltuiți corect, în interesul cetățeanului.

Virginia Uzun a discutat cu jurnalistul Adrian Boioglu despre cum și-a clădit o echipă nouă pentru a conduce orașul. De asemenea, Uzun a explicat cum va ajuta orașul Eforie să crească prin promovare turistică și să rezolve nevoile cetățenilor în același timp.

Candidatul PSD a preferat să urmeze o campanie din poartă în poartă și a discutat cu oamenii din Eforie Nord și Eforie Sud despre problemele cu care aceștia se confruntă.

În emisiunea de la CTnews TV, Virginia Uzun a detaliat proiectele de suflet pe care și-a propus să le pună în aplicare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*