CTnews TV: Silviu-Iulian Coșa, prefectul județului Constanța: “La miezul nopții, municipiul Constanța trece la scenariul roșu”

Silviu Coșa, prefectul județului Constanța. FOTO Paul Alexe

Prezent în studioul CTnews TV, unde a fost invitatul jurnalistului Paul Alexe, prefectul județului Constanța, Silviu-Iulian Coșa, a anunțat că la miezul nopții de miercuri spre joi municipiul Constanța revine la scenariul ROȘU. Acest lucru survine ca urmare a faptului că incidența cazurilor de infectare cu virusul SARS-CoV-2, la nivelul municipiului, a trecut de limita de 3 cazuri la mia de locuitori. În cursul zilei de miercuri, prefectul a convocat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, fiind stabilite noile restricții.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu a atras atenția că vor fi întețite controalele în perioada următoare, echipe mixte urmând să verifice respectarea prevederilor legale în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19.

În cadrul aceleiași discuții, prefectul Silviu Iulian Coșa a prezentat situația vaccinărilor la nivelul județului Constanța, anunțând și deschiderea, începând cu 15 martie, a patru noi centre de vaccinare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*