CTnews TV Răzvan Florea, medaliat olimpic Atena 2004: „Copiii români au potențial de a performa la nivel internațional, dar trebuie susținuți prin proiecte de țară pe termen mediu și lung”

Răzvan Florea. FOTO Mitică Raftu

Singurul medaliat olimpic din înotul masculin românesc, constănțeanul Răzvan Florea, este invitatul jurnalistului Paul Alexe, la CTnews TV.

După o carieră sportivă impresionantă, cu un palmares ce cuprinde, pe lângă „bronzul” de la Atena (2004), alte două finale olimpice (Sydney 2000 și Beijing 2008), patru medalii la Campionatele Europene și zeci de titluri naționale, Răzvan Florea a deschis o școală privată de înot, în orașul natal, și a cochetat cu viața politică, având un mandat de consilier local.

De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*