O avarie RAJA lasă mai multe străzi din Constanța fără apă potabilă

Trafic restricționat pe bulevardul Tomis din Constanța din cauza unei avarii RAJA
Avarie RAJA

Ca urmare a unei avarii survenite pe o conductă de alimentare cu apă, de la intersecția aleii Universității cu bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța, RAJA SA a sistat furnizarea apei potabile marți, 29 iunie, în intervalul orar 10.30 – 14.00.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii de pe aleea Universității, bulevardul Aurel Vlaicu (tronsonul delimitat de bulevardele Alexandru Lăpușneanu și Tomis), cei de pe străzile Smaraldului, Agatului, Opalului, Perlei, Safirului, Topazului, precum și Campusul Universitar Ovidius.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, au transmis reprezentanții societății.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*