La noapte încep lucrările de modernizare a carosabilului pe strada Ion Rațiu din Constanța

Încep lucrările de modernizare a carosabilului pe strada Ion Rațiu. FOTO Primăria Constanța

Primăria Constanța a anunțat că în cursul nopții de luni spre marți, 31 mai – 01 iunie, vor începe lucrările de modernizare a carosabilului pe strada Ion Rațiu, pe tronsonul cuprins între bulevardul Mamaia și bulevardul Tomis, procesul de decapare a zonei carosabile urmând să se desfășoare pe parcursul întregii săptămâni, în funcție de evoluția condițiilor meteo.

Astfel, lucrările se vor executa pe timp de noapte, pentru a nu îngreuna traficul rutier, circulația autovehiculelor fiind restricționată parțial, în intervalul orar 19.30 – 06.00, pe porțiunea de drum pe care se lucrează. Carosabilul va fi decopertat în vederea reabilitării cu asfalt. Se va turna un strat de asfalt de tip MASF, destinat drumurilor cu trafic rutier intens.

 „Facem din nou apel către conducătorii auto să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil”, au transmis reprezentanții instituției.

Intervențiile au loc în contextul instituirii regimului de sens unic pe strada Ion Rațiu, iar după finalizarea lucrărilor de asfaltare a zonei carosabile vor fi amenajate căi de rulare pentru biciclete.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*