Incendiul de la mănăstirea Izvorul Tămăduirii din Agigea a fost provocat intenționat de un bărbat de 67 de ani, în urma unor neînțelegeri cu starețul

Incendiu la Mănăstirea "Izvorul Tămăduirii" din Agigea. FOTO ISU Constanța

Incendiul de la mănăstirea Izvorul Tămăduirii din Agigea a fost provocat intenționat de un bărbat de 67 de ani. El a fost reținut.

Polițiștii Secției 1 Rurală au fost sesizați, miercuri, în jurul orei 16.10, prin apel 112, cu privire la faptul că la mănăstirea Izvorul Tămăduirii din localitatea Agigea a izbucnit un incendiu.

La fața locului s-au deplasat pompieri din cadrul ISU Dobrogea care au procedat la stingerea incendiului și limitarea extinderii acestuia.

Conform primelor cercetări, polițiștii au stabilit că un bărbat, de 67 de ani, ar fi pus foc intenționat la ultimul etaj al clădirii, într-un uscător, ca urmare a unor neînțelegeri cu  starețul mănăstirii privind cazarea într-una dintre chilii.

În urma incendiului au rezultat doar pagube materiale.

Bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, acesta fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*