CTnews TV: Primarul Gheorghe Grameni prezintă bilanțul unui an de mandat

Primarul comunei Mihai Viteazu, Gheorghe Grameni. FOTO Paul Alexe

Primarul comunei Mihai Viteazu, Gheorghe Grameni, a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la CTnews TV.

Gheorghe Grameni a făcut cu acest prilej un bilanț la împlinirea unui an de la preluarea unui nou mandat de primar. El a vorbit despre proiectele legate de infrastructură și de educație, de ajutorul pe care îl dă Consiliul Județean Constanța cu reabilitarea DN 22.

Gheorghe Grameni mai spune ce proiecte dorește să finalizeze până la încheierea acestui mandat și dezvăluie dacă va mai candida sau nu la alegerile din 2024.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*