CTnews TV: Primarul din Albești, Gheorghe Moldovan, despre proiectele pentru modernizarea comunei

Gheorghe Moldovan, primarul comunei Albești. FOTO Adrian Boioglu
Gheorghe Moldovan, primarul comunei Albești. FOTO Adrian Boioglu

Primarul comunei Albești, Gheorghe Moldovan, a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la CTnews TV.

Gheorghe Moldovan a făcut o trecere în revistă a proiectelor deja finalizate. Printre acestea se află investiții în asfaltare, în modernizarea rețelei de apă potabilă și achiziționarea unei mașini pentru strângerea gunoiului.

De asemenea, primarul din Albești a amintit și de lucrările care au loc în comună, acestea fiind modernizarea grădiniței cu program prelungit din Cotu Văii și a căminelor culturale din Vârtop și Cotu Văii.

Gheorghe Moldovan are în plan mai multe investiții. Cele mai importante sunt realizarea de canalizare, înființarea unei rețele de gaze naturale, a unui dispensar și locuri de joacă pentru copii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*