Aproximativ 3000 de euro și 140 de bile din staniol ce conțineau substanțe interzise au fost descoperite de jandarmi asupra a trei tineri din Constanța. O parte era ascunsă în lenjeria intimă

Substanțe interzise găsite de jandarmi. FOTO Jandarmeria Constanța

Jandarmii constănțeni au descoperit aproximativ 3000 de euro și 140 de bile din staniol ce conțineau substanțe interzise asupra a trei tineri din Constanța, iar o parte era ascunsă în lenjeria intimă.

Duminică seara, în jurul orei 21:30, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, aflați în timpul unei misiuni de patrulare, au observat pe bulevardul Aurel Vlaicu un bărbat care manifesta un comportament suspect.

Acesta a urcat într-un autoturism în care se aflau un alt bărbat și o femeie. Jandarmii au urmărit autoturismul în cauză și când acesta a oprit au trecut la legitimarea persoanelor.

Deoarece persoanele erau vizibil agitate în momentul legitimării, jandarmii i-au controlat corporal pe cei trei, descoperind asupra femeii un mic sac din material textil de culoare neagra in interiorul căruia se aflau 50 de bile din staniol care conțineau o substanță vegetală de culoare galben-verzui. De asemenea, au găsit în interiorul mașinii o borsetă de culoare roz în care erau 29 de bile din staniol care conțineau aceeași substanță vegetală, de culoare galben verzui.

Cei trei au fost conduși la sediul jandarmeriei, unde au fost percheziționați, găsindu-se și asupra unuia dintre bărbați alte 59 de bile de staniol cu substanța în cauză (o parte dintre ele ascunse în lenjeria intimă), precum și importante sume de bani, respectiv 3500 de lei și 2000 de euro.

Întrebați despre proveniența substanțelor vegetale, cei trei le-au spus jandarmilor că in interiorul bilelor de staniol se află ”ceai de nalbă mare” pe care l-au achiziționat de la Plafar.

Persoanelor în cauză li s-au întocmit acte de constatare pentru săvârșirea infracțiunii de deținere de substanțe interzise (în conformitate cu Legea 143/2000, pentru combaterea traficului și consumului ilicit de droguri), iar substanțele găsite asupra lor au fost ridicate în vederea confiscării, fiind ulterior predate către organele de poliție abilitate pentru continuarea cercetărilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*