CTnews TV: Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, prezintă câteva proiecte pe care le vrea rezolvate în 2020

Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu

Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, vorbește în cadrul emisiunii CTnews TV despre proiectele pe care le vrea rezolvate cât mai rapid în localitate.

Mariana Gâju își dorește pentru acest an finalizarea locuințelor ANLpentru tinerii din localitate. Ea prezintă și care mai este stadiul lucrărilor în zona Canalului Dunăre-Marea Neagră, acolo unde un mal s-a prăbușit, iar mai multe familii care locuiau în zonă au fost mutate temporar. Lucrările în zona respectivă aparțin Administrației Canalelor Navigabile, dar Mariana Gâju a făcut demersuri pentru rezolvarea situației.

De asemenea, Mariana Gâju își dorește foarte mult ca o ieșire de pe Autostrada A4 să fie făcută în zona localității Cumpăna pentru ca oamenii din comună să nu mai fie nevoiți să ocolească pentru a ajunge acasă și vorbește în emisiunea de la CTnews TV și despre stadiul acestui proiect.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*