CTnews TV: Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, despre eforturile administrației locale de a crea un transport în comun civilizat

Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu
Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu

Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, vorbește în cadrul emisiunii CTnews TV despre lucrările care au loc la malul Canalului Dunăre-Marea Neagră, dar și despre ieșirea de pe autostradă în dreptul localității pe care dorește să o vadă realizată cât mai repede. În acest sens, Mariana Gâju a mers la București unde a avut discuții cu ministrul Transporturilor și cu conducerea CNAIR.

O altă problemă abordată de primarul de la Cumpăna în cadrul emisiunii a fost cea a transportului în comun. Mariana Gâju intenționează ca autobuzele CTBus să ajungă până la Cumpăna și a depus demersuri în acest sens.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*