CTnews TV: Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, despre eforturile administrației locale de a crea un transport în comun civilizat

Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu
Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu

Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, vorbește în cadrul emisiunii CTnews TV despre lucrările care au loc la malul Canalului Dunăre-Marea Neagră, dar și despre ieșirea de pe autostradă în dreptul localității pe care dorește să o vadă realizată cât mai repede. În acest sens, Mariana Gâju a mers la București unde a avut discuții cu ministrul Transporturilor și cu conducerea CNAIR.

O altă problemă abordată de primarul de la Cumpăna în cadrul emisiunii a fost cea a transportului în comun. Mariana Gâju intenționează ca autobuzele CTBus să ajungă până la Cumpăna și a depus demersuri în acest sens.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*