VIDEO Implementarea Proiectelor Europene, discutată cu primarii din Constanța, la inițiativa Primăriei Cumpăna

Mariana Gâju. FOTO Facebook / Știri Cumpăna

Una dintre problemele cu care se confruntă micile comune din județul Constanța este legată de depunerea și implementarea proiectelor europene.

Primăria comunei Cumpăna și Asociația Comunelor din România, reprezentată de președintele Mariana Gâju a organizat la sediul Prefecturii Constanța o ședință la care a invitat atât șefii administrațiilor locale din județ, cât și specialiști în programe cu finanțare europeană.

Au fost discutate programele PNDR 2014 – 2020, precum și felul în care Primăriile pot să depună și să urmărească proiecte în Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL – 2017).

La întâlnire au participat 25 de primari, nouă viceprimari, subprefectul Levent Acoium, vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, Daniel Learciu, Directorul Centrului Regional pentru Investiții (CRFIR), Anghel Panait, precum și directorul Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, Grigore Cătălin.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*