CTnews TV: Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, despre lucrările începute la noul cartier ANL

Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu
Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu

Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, vorbește în cadrul emisiunii CTnews TV despre lucrările care au început săptămâna trecută la noul cartier ANL din localitate.

Mariana Gâju a povestește de cele 64 de unități locative care vor fi construite în cadrul acestui proiect ANL pe strada Vasile Pârvan din comună. Lucrările au început pe data de 2 iulie, iar durata de execuție este de 24 de luni.

În cadrul emisiunii, Mariana Gâju s-a referit și la problemele întâmpinate cu construcția Centrului de Tineret. Chiar dacă lucrările au fost întârziate, primarul din Cumpăna a spus că acesta va fi gata până în luna octombrie. De asemenea, Mariana Gâju a mai anunțat că vor începe lucrările pentru realizarea canalizării pe mai bine de 30 de străzi din localitate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*