EXCLUSIV CTnews TV: Mihai Lupu, peședintele CJ Constanța, face bilanțul celor patru ani de mandat

Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța. FOTO Mitică Raftu / CTnews

Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la CTnews TV.

Cu acest prilej, Mihai Lupu a fost confruntat cu câteva dintre promisiunile pe care le-a făcut în campania electorală din 2020 și a spus câte au fost duse la îndeplinire.

De asemenea, el a discutat despre relația pe care o are cu Asociația de Dezvoltare Durabilă, dar și despre anchetele penale care l-au vizat.

Mihai Lupu a dezvăluit și dacă mai rămâne în PNL în condițiile în care nu mai are susținerea partidului și din partea cui va candida la alegerile din acest an.


De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*