FOTO VIDEO Noul președinte al Consiliului Județean Constanța a depus jurământul. Mihai Lupu: “Trebuie să aducem prosperitate locuitorilor județului Constanța”

Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța. FOTO CTnews.ro

Noul Consiliu al județului Constanța a intrat în funcțiune odată cu depunerea jurământului de către președintele său Mihai Lupu și a celor 36 de consilieri.  Conform Noului Cod Administrativ, ședința a fost prezidată de cel mai vârstnic consilier, ajutat de doi cei mai tineri aleși județeni. Așa se face că prezidiul a fost ocupat de seniorul Gheorghe Donțu și de tinerii Cosmin Ciobanu și Florin Pârvulescu. Cei trei au condus ședința în cadrul căreia fiecare consilier ales a trecut pe la pupitru și a jurat pe Biblie, promițând că va face tot ce-i stă în putere pentru binele cetățenilor județului Constanța. Conform procedurii, președintele Consiliului Județean, Mihai Lupu a fost ultimul ales care a depus jurământul.

 “Trebuie să aducem prosperitate locuitorilor județului Constanța. Suntem un județ depopulat, suntem un județ cu o pondere în produsul intern brut destul de departe față de potențialul nostru. Suntem un județ binecuvântat de Dumnezeu. Avem tot ce ne trebuie, aici.  Vreau să va spun de la bun început că voi continua proiectele sau că voi duce la îndeplinire proiectele pe care vi le-am propus dumneavoastră și pentru care m-ați votat.

Vorbim aici de sănătate, de educație, de dezvoltare economică. Am promis că voi fi partenerul tuturor oamenilor din acest județ și mă voi ține de cuvânt. Am promis cheltuirea banului public transparent pentru proiectele esențiale ce ne definesc viața aici. Am să fac apel la domnul prim-ministru să ne aplecăm foarte mult pe rețeaua de sănătate din acest județ” a spus Mihai Lupu.

Iată consilierii județeni aleși la alegerile locale din dată de 27 septembrie 2020:

Bădilă George – Alianța USR PLUS

Bercaru Nicoleta – PSD

Bola Alexandru Bogdan – PNL

Bucovală Enache – PNL

Chiriac Ștefan Cristian – PMP

Ciobănel Marius Costel – PSD

Ciobanu Cosmin – PSD

Constantinescu Dana Mariana – PNL

Crușoveanu Marian – PNL

Dima Alexandru Cristian – PNL

Donțu Gheorghe – PSD

Dordea Andrada – Alianța USR PLUS

Dragnea Marilena – PSD

Drăgan Leonard – PRO ROMÂNIA

Enciu Petre – Alianța USR PLUS

Filipescu Răzvan – PRO ROMÂNIA

Geafer Dincer – PNL

Gheorghe Veronica Adriana – PSD

Gima Stelian – PNL

Guteanu Stere – PNL

Ilie Cătălin Costel – PNL

Mîrșu Alexandru – PSD

Nedelcu Ilyus – Edward – Alianța USR PLUS

Negoi Eugen – Remus – Alianța USR PLUS

Opreanu Dorin – Dumitru – PNL

Palaz Claudiu Iorga – PMP

Petre Marius – Liviu – PSD

Pîrvulescu Florin – PNL

Popa Liviu – PNL

Rizea Vasile – PRO ROMÂNIA

Scrieciu Mihaela Antoanela – PNL

Senopol Virgil – Cristian – PMP

Tănase Leonard Florin – ALDE

Topolov Gianina Ionela – PNL

Țuțuianu Marius Horia – PSD

Zahariuc Cristian – PNL.

În termen de zece zile  de la constituirea noului Consiliu Județean, președintele Mihai Lupu trebuie să convoace ședința în cadrul căreia vor fi aleși cei doi vicepreședinți.

“Am promis că vom fi partenerul minorităților și ei vor fi incluși în programele noastre. Am promis universităților că vom fi partenerul lor pentru ca studenții să rămână aici în județ. Mulțumesc tuturor constănțenilor, mulțumesc că mi-ați acordat încrederea. Domnule primar al Constanței, avem o misiune comună: încrederea pe care ne-au dat-o constănțenii trebuie să ne angajeze să ieșim cu fruntea sus că ne-am îndeplinit deziratele“, a declarat Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*