CTnews TV: Nicoleta Vrabie, primarul din Peștera, prezintă proiectele care vor moderniza localitatea

Nicoleta Vrabie, primarul din Peștera. FOTO Adrian Boioglu

Nicoleta Vrabie, primarul comunei Peștera, a fost invitata jurnalistului Adrian Boioglu la CTnews TV.

Cu acest prilej, Nicoleta Vrabie a povestit cum este să fii primar independent și dacă o tentează ideea de a intra într-un partid, analizând avantajele și dezavantajele celor două situații.

De asemenea, primarul din Peștera a spus că proiectele din 2022 vor continua și în 2023. Astfel, a fost depusă și obținută finanțare de 12 milioane de lei în cadrul programului Anghel Saligny pentru modernizarea rețelei de apă potabilă, urmând să fie semnat contractul de finanțare în curând.

Totodată, a fost depusă și obținută finanțare prin PNRR pentru digitalizare, în valoare de 327 de mii de euro plus TVA. Astfel, urmează să fie cumpărate camere de supraveghere și va fi îmbunătățită infrastructura de computere, multifuncționale și laptopuri.

Finalizarea clopotniței la biserică este un alt proiect încheiat în Peștera.

Nicoleta Vrabie a mai spus că se lucrează la finalizarea grădiniței. De asemenea, a fost făcută legătura la rețeaua de apă, dar trebuie cumpărata centrala termică, urmând să fie făcute și locuri de joacă.

Primarul din Peștera mai dorește să realizeze proiectul de gaze, să facă trotuare și piste de biciclete, dar și o asfaltare de 15 kilometri, iar în prezent caută să obțină finanțare pentru aceste investiții.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*