„Familia Monstrulescu 2”, în premieră la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” din Constanța

„Familia Monstrulescu 2”, în premieră la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”

Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” îi invită pe cei mici la premiera filmului de animație 2D, dublat în limba română, Monster Family 2/ Familia Monstrulescu 2.

Sâmbătă, 06 noiembrie, de la ora 12.00, familia Wishbone revine pentru o misiune monstruoasă: trebuie să-i elibereze pe Baba Yaga și Renfield din ghearele vânătorului de monștri, Mila Starr. Dar pentru a putea face acest lucru, familia Wishbone se transformă încă o dată. Un vampir, un monstru al lui Frankenstein, o mumie, un vârcolac și cei trei lilieci ai lor, se învârt din nou în jurul lumii pentru a-și salva prietenii, dar și pentru a-și face noi cunoștințe monstruoase. Iar concluzia la care ajung este una singură: „nimeni nu este perfect!”, chiar și cei cu defecte pot găsi fericirea.

Familia Monstrulescu 2 rulează în această săptămână și duminică, 7 noiembrie, de la ora 13.00.

Biletele le găsiți accesând link-ul https://www.centruljeanconstantin.ro/program-detaliu/monster-family-2 sau la casieria centrului din B-dul Ferdinand, nr.56, înainte cu 30 de minute de începerea proiecțiilor. Accesul se face prin prezentarea unui certificat COVID valid care să ateste vaccinarea sau o dovadă a trecerii prin boală (perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2). Purtarea măștii de protecție este obligatorie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*