CTNews TV: Mihai Soare, primarul comunei Siliștea, despre proiectele care schimbă fața localității

Mihai Soare, primarul comunei Siliștea și jurnalistul Adrian Boioglu, managerul CTnews. FOTO Mitică Raftu / CTnews.ro
Mihai Soare, primarul comunei Siliștea și jurnalistul Adrian Boioglu, managerul CTnews. FOTO Mitică Raftu / CTnews.ro

Mihai Soare, primarul comunei Siliștea, a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la CTnews TV.

Cu acesst prilej, Mihai Soare a vorbit despre câteva proiecte care schimbă fața localității.

Astfel, rețeaua de apă este funcțională în proporție de 80 – 90%, există canalizare în mare parte cu stații de epurare. De asemenea, au fos asfaltați 10 kilometri de străzi și 5 kilometri mai sunt în lucru. Totodată, sunt reabilitați 9 kilometri de trotuare, iar 2 kilometri au fost deja executați.

Mihai Soare s-a referit și la extinderea iluminatului public și a rețelelor electrice în cartierele noi de case.

Astfel, au fost create două cartiere noi în Siliștea și în Țepeș Vodă, unde a dat loturi tinerilor.

Administrația publică locală din Siliștea nu a uitat nici educația. Au fost făcute investiții în echipamente IT, clase inteligente, iar unitățile de învățământ sunt incluse în programul „Masă sănătoasă”. Astfel, 200 de elevi și preșcolari primesc un sandwich și un fruct de doi ani.

Mihai Soare a amintit că prin PNRR au fost instalate 120 de camere de supraveghere în comună și există wifi în spații publice.

Primarul din Siliștea are în plan alte proiecte, printre care realizarea unui teren de sport prin Compania Națională de Investiții, construirea unui sediu noi pentru primărie și ridicarea unui cămin cultural în satul Țepeș Vodă.


De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*