CTnews TV: Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța: “Strategia de dezvoltare durabilă trebuie să implice atât resursa umană, cât și potențialul economic al județului Constanța”

Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța. FOTO CTnews.ro

Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, este primul invitat al jurnalistului Paul Alexe, în studioul CTnews TV, în anul 2021. După aproape trei luni de la preluarea mandatului primit prin votul locuitorilor județului Constanța, Mihai Lupu face o primă evaluare a situației găsite în cadrul instituției ce reprezintă autoritatea administrației publice locale la nivelul județului Constanța.

În cadrul discuției, Mihai Lupu a oferit primele concluzii rezultate din auditul intern efectuat la nivelul aparatului administrativ din cadrul Consiliului Județean Constanța. De asemenea, a punctat prioritățile avute în vedere pentru viitorul apropiat, în special în ceea ce privește sănătatea, educația și cultura.

Totodată, a oferit câteva detalii cu privire la implementarea unei strategii durabile de dezvoltare a județului Constanța, la realizarea căreia își dorește o implicare cât mai consistentă din partea mediului universitar constănțean, a ONG-urilor și a reprezentanților societății civile, care, împreună, își pot aduce contribuția la valorificarea imensului potențial economic al județului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*