CTnews TV: Dorinela Irimia candidează pentru cel de-al treilea mandat de primar al comunei Saraiu pentru a continua proiectele de modernizare și de transformare a localității într-o comunitate de nivel european

Primarul comunei Saraiu, Dorinela Irimia. FOTO Ctnews.ro

Alegerile locale bat la ușă, iar pentru Dorinela Irimia, primarul comunei constănțene Saraiu, acesta este un bun prilej de bilanț al celui de-al doilea mandat al său în fruntea administrației publice locale. Într-o discuție fără ocolișuri cu jurnalistul Paul Alexe, primarul Dorinela Irimia vorbește despre proiectele realizate, despre cele demarate și aflate în lucru, dar și despre obstacolele întâlnite în cei opt ani de mandat.

Nu a fost ocolit nici subiectul apropiatelor alegeri locale, primarul comunei Saraiu dezvăluind și motivele pentru care a decis să candideze pentru cel de-al treilea mandat la conducerea primăriei. Continuarea proiectelor ce vor transforma Saraiu într-o comună modernă, europeană, au în vedere asfaltarea străzilor din întreaga comună, în paralel cu realizarea sistemului de canalizare. Un proiect deosebit de important și de ambițios, care vine în întâmpinarea dorinței locuitorilor comunei, este cel al racordării la rețeaua de alimentare cu gaze.

La finalul emisiunii de la CTnews TV, primarul Dorinela Irimia îi invită pe locuitorii comunei Saraiu să vină la vot, pe data de 27 septembrie, cu speranța că îi vor oferi posibilitatea de a continua munca depusă în folosul comunității locale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*