CTnews TV: Mihai Lupu, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Constanța: “Județul Constanța trebuie scos din subdezvoltarea în care l-au dus 20 de ani de administrare PSD”

Mihai Lupu. FOTO Adrian Boioglu

Mihai Lupu, candidatul Partidului Național Liberal la președinția Consiliului Județean Constanța, a fost invitatul jurnalistului Paul Alexe, în studioul CTnews TV. Acesta a vorbit despre modul în care vede administrarea județului, despre prioritățile pe care le are în vedere și despre colaborarea cu primarii din județ.

Cu o experiență notabilă atât în viața politică (a fost deputat între 2008 și 2016), dar și în mediul de afaceri, Mihai Lupu consideră că județul Constanța poate deveni unul dintre cele mai eficiente în accesarea marilor proiecte și în atragerea fondurilor europene, totul, evident, în beneficiul locuitorilor săi.

Mihai Lupu a explicat și de ce județul Constanța trebuie să iasă de sub administrarea PSD, „care a ținut județul captiv în ultimele două decenii”, candidatul liberal având drept obiectiv aducerea în prim plan a acelor oameni ignorați de administrația PSD, în toată această perioadă, și conturarea unei strategii pe termen lung pentru consolidarea dezvoltării județului Constanța, sub semnul „Îmi pasă”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*