CTnews TV: Vergil Chițac vorbește despre realizările și eșecurile acestui mandat și dacă va mai candida pentru unul nou

Primarul Constanței, Vergil Chițac. FOTO Adrian Boioglu

Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la CTnews TV.

Cu acest prilej, edilul a fost întrebat despre ritmul lucrărilor din municipiu și ce se poate face dacă un constructor nu respectă graficul.

De asemenea, Vergil Chițac a vorbit despre stadiul lucrărilor de pe strada Ștefan cel Mare și ce se va întâmpla acolo. El a discutat și despre plecarea city-managerului Felicia Ovanesian, cine i-a preluat sarcinilor și de ce nu a fost numită o altă persoană pe acest post.

Chițac s-a referit și blocarea licitației de la CET și ce se poate face pentru rezolvarea acestei situații.

Un alt subiect atins în timpul discuțiilor a fost legat de colectarea selectivă, de ce aceasta merge mai greu și cum pot fi motivați cetățenii să o facă.

Vergil Chițac nu a ocolit nici dosarul în care este anchetat de DNA și a explicat de ce nu și-a depus demisia.

El a mai vorbit despre relația cu ADD, despre parcări, de ce face ședințele Consiliului Local Municipal numai online.

Chițac a mai anunțat dacă va mai candida din nou în 2024 și ce și-ar propune să facă în următorul mandat.

De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași. Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*