CTnews TV: Lucian Lungoci, deputat PSD Constanța: „Județul Constanța beneficiază de o poziție fantastic de favorabilă și am curajul să spun că poate avea o poziție privilegiată, de întâietate, la nivelul județelor din România”

Lucian Lungoci. FOTO Paul Alexe

Jurnalistul Paul Alexe l-a vizitat pe deputatul social-democrat Lucian Lungoci, în locul în care acesta își desfășoară activitatea atunci când nu participă la ședințele parlamentare, adică în biroul de parlamentar din Constanța. Aflat la primul mandat de deputat, Lucian Lungoci este membru în două dintre comisiile de lucru permanente ale Camerei Deputaților, Comisia pentru transporturi şi infrastructură, respectiv Comisia pentru antreprenoriat şi turism.

Discuția pentru CTnews TV a avut drept subiect principal infrastructura de transport a județului Constanța, în contextul actualei crize geo-politice (dar nu numai!), fiind atinse cele trei axe principale: transport rutier, feroviar și naval, cu avantajele și vulnerabilitățile specifice județului Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. De 30 de ani auzim asta de la “politicieni” ( ca sa nu le spun altfel) si nu vedem nimic palpabil. Anunțați-ne când veți realiza asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*