Bunuri contrafăcute, de peste 30.000 de lei, confiscate de polițiștii de frontieră de la Ostrov

PTF Ostrov, județul Constanța. FOTO Poliția de Frontieră

Polițiștii de frontieră din cadrul PTF Comun Silistra – Ostrov au descoperit, într-un microbuz sosit din Bulgaria, articole vestimentare în valoare de aproximativ 31.000 lei, inscripționate cu numele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

Potrivit Gărzii de Coastă, în Punctul de Trecerea a Frontierei Comun Silistra-Ostrov, polițiștii de frontieră au efectuat joi, 20 mai, pe sensul de intrare în țară, controlul specific unui microbuz înmatriculat în Moldova, condus de un cetățean bulgar în vârstă de 39 ani.

În urma controlului efectuat asupra vehiculului, polițiștii de frontieră au descoperit două genți de voiaj, care conțineau 188 articole vestimentare – tricouri, blugi și pantaloni scurți, precum și 19 perechi încălțăminte sport, care purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute. Persoana în cauză a declarat că achiziționat articolele pentru uz personal.

Produsele, în valoare de aproximativ 31.000 de lei dacă ar fi fost comercializate ca bunuri de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*