Festivalul sărbătorilor de iarnă la Universitatea Ovidius din Constanța

Universitatea Ovidius Constanța. FOTO Arhiva UOC
Universitatea Ovidius Constanța. FOTO Arhiva UOC

Universitatea Ovidius din Constanța (UOC), în parteneriat cu Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA Constanța) organizează, începând de marți, 14 decembrie, „Festivalul sărbătorilor de iarnă”, pe platoul din zona adiacentă Ovidius Park, în campusul universitar.

În cadrul festivalului activitățile se vor desfășura pe perioada sărbătorilor de iarnă, zilnic, între orele 12.00 – 20.00, accesul vizitatorilor și parcarea autovehiculelor fiind gratuite.

În program sunt incluse spectacole de teatru, concerte și recitaluri oferite de Facultatea de Arte a UOC.

Vizitatorii sunt așteptați de comercianți cu produse specifice sărbătorilor de iarnă și cadouri de Crăciun. Totodată, cei mici se vor putea bucura de locuri de joacă special amenajate și de momente artistice alături de trupa Zbumzzi.

În contextul desfășurării evenimentului în condiții de siguranță, vor fi respectate toate măsurile impuse pentru combaterea noului Coronavirus SARS-CoV-2.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*