CTnews TV: Hârșova, orașul constănțean cu cea mai mică rată de infectare cu noul coronavirus, pregătit pentru a începe campania de vaccinare. Primarul Viorel Ionescu: “Vaccinul este scutul de care avem nevoie în acest război cu virusul”

Viorel Ionescu, primarul orașului Hârșova. FOTO Adrian Boioglu

Finalul de an reprezintă, întotdeauna, un moment cum nu se poate mai bun de a trage concluziile anului ce se încheie și de a gândi, cu încredere și optimism, către anul care vine. 2020, mai mult ca oricând, s-a dovedit a fi un an complicat din toate punctele de vedere, inclusiv social și politic.

Invitatul jurnalistului Paul Alexe în studioul CTnews TV, primarul orașului Hârșova, Viorel Ionescu, vine la întâlnirea finalului de an pentru a face bilanțul unui an marcat de pandemia de coronavirus, dar care i-a adus cel de-al doilea mandat la conducerea administrației publice locale din orașul dunărean.

Despre provocările trecute, actuale și viitoare ale tânărului primar dobrogean, precum și despre modul în care Hârșova a rămas orașul constănțean cu cea mai mică rată de incidență a infectărilor cu noul coronavirus, puteți afla urmărind emisiunea de la CTnews TV.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*