CTnews TV: Gheorghe Grameni, primarul comunei Mihai Viteazu: „Relația dintre administrația publică și cetățean trebuie să fie una sinceră și constructivă, care să țină cont de realitățile vremurilor pe care le trăim”

Gheorghe Grameni. FOTO Adrian Boioglu

Primarul comunei Mihai Viteazu, Gheorghe Grameni, a discutat cu jurnalistul Paul Alexe, într-o ediție de actualitate la CTnews TV. Aflat la cel de-al șaselea mandat la conducerea administrației publice din comuna aflată în nordul județului Constanța, chiar lângă granița cu județul Tulcea, Gheorghe Grameni a recunoscut că este una dintre cele mai dificile perioade, pandemia și, mai nou, scumpirile necontrolate cauzate de invazia din Ucraina punând în pericol proiectele de infrastructură.

Totuși, primarul are convingerea că toate proiectele vor fi duse la bun sfârșit, având atât sprijinul autorităților centrale și județene, cât și înțelegerea locuitorilor comunei. Către aceștia din urmă, Gheorghe Grameni a făcut un apel, sfătuindu-i să se informeze din surse oficiale cu privire la problemele comunității și să nu se lase manipulați de persoane rău intenționate, care nu privesc cu ochi buni activitatea administrației publice din comună. Totodată, primarul consideră că toate propunerile ce ajung în dezbaterea consiliului local comunal trebuie să fie construtive, dar și realiste, și să țină cont de posibilitățile de a fi susținute financiar, dintr-un buget al comunei… limitat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*