Controale în traficul rutier efectuate de polițiștii locali constănțeni. Au rezultat amenzi de peste 70.000 de lei

Controale în traficul rutier efectuate de polițiștii locali constănțeni. FOTO DGPL Constanța

Direcția Generală Poliția Locală Constanța a desfășurat săptămâna aceasta o acțiune tematică pentru depistarea conducătorilor auto care nu respectă prevederile legale în domeniul transportului de persoane în regim taxi, călători cât și a celui de marfă.

Astfel, polițiștii locali cu atribuții în domeniul circulației pe drumurile publice au aplicat 156 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 72.578 de lei. Cele mai frecvente abateri constatate au fost : lipsa ecusonului, înscrisuri neconforme, lipsa listei de prețuri, opririle și staționările neregulamentare, lipsa avizului de traseu și a autorizației de folosire a tramei stradale.

Oamenii legii se află în permanență în stradă pentru a asigurarea unui climat civilizat de ordine și siguranță publică.

Cetățenii sunt rugați să semnaleze în continuare orice fapte antisociale la numerele de telefon: 0241.484.205 și 0341.922 – Dispecerat Direcția Generală Poliția Locală Constanța sau la adresa de mail: politia.locala@primaria-constanta.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*