Percheziții în Constanța într-un dosar de punere în circulație de mărfuri contrafăcute

Percheziții în Constanța într-un dosar de punere în circulație de mărfuri contrafăcute

Polițiști din cadrul  Serviciului Transporturi Maritime au efectuat joi, 29 iunie, două percheziții în municipiul Constanța, într-un dosar penal având ca obiect săvârșirea infracțiunii de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.

Potrivit IPJ constanța, cele două descinderi au fost efectuate la locuința și sediul social al       administratorului unei societăți comerciale, bănuit de comiterea infracțiunii de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.

În urma perchezițiilor efectuate, au fost descoperite și ridicate, în vederea confiscării, mai multe articole de încălțăminte, îmbrăcăminte și accesorii – poșete și curele, purtând mărci și însemne al unor mărci protejate, susceptibile a fi contrafăcute. Valoarea acestora este de aproximativ 150.000 de lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*