Șeful jandarmilor constănțeni a fost avansat la gradul de general

Inspectorul șef al IJJ Constanța, Daniel Mihai Ferencz, a fost avansat la gradul de general de brigadă cu o stea.

Inspectorul șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, Daniel Mihai Ferencz, a fost avansat la gradul de general de brigadă cu o stea.

Ceremonia de avansare a avut loc în data de 30 noiembrie, la Palatul Cotroceni, și a fost oficiată de către președintele României, Klaus Werner Iohannis.

Evenimentul este unul marcant pentru Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, deoarece Daniel Mihai Ferencz este primul comandant al acestei unități care a fost avansat la gradul de general în ultimii 17 ani.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*