CTnews TV: George Nicola, primarul comunei Aliman, despre proiectele care au adus beneficii locuitorilor

George Nicola, primarul comunei constănțene Aliman. FOTO Mitică Raftu / CTnews
George Nicola, primarul comunei constănțene Aliman. FOTO Mitică Raftu / CTnews

Primarul comunei Aliman, George Nicola, a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la CTnews TV.

El a vorbit și despre câteva proiecte importante pentru comunitate. Astfel, proiectul pentru asfaltarea străzilor în Aliman și Dunăreni se află în faza de obținere a certificatului de urbanism, iar primarul estimează că la jumătatea lunii aprilie ar putea începe lucrările.

De asemenea, în satul Vlahii proiectul finanțat din PNRR de reabilitare termică moderată a școlii gimnaziale se află în faza de obținere a certificatului de urbanism, iar apoi va urma emiterea autorizației de construire.

George Nicola a mai spus că a identificat un teren pentru construire parc și teren de joacă în satul Vlahii, iar în prezent se află la faza obținere a avizelor, proiectul fiind finanțat de la bugetul local.

Totodată, primarul din Aliman a prezentat și alte proiecte care sunt în lucru: reabilitare DC 51 Aliman – Dunăreni, școala gimnazială în satul Aliman, dispensarul uman în satul Aliman,

reabilitarea, modernizarea și extinderea căminului cultural Aliman, dotarea cu mobilier a trei școli.

George Nicola a mai dezvăluit dacă va candida pentru un nou mandat.


De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*