CTnews TV: George-Gabriel Vișan, candidat PSD Constanța pentru Camera Deputaților: “Estimăm că economia României își poate reveni în al doilea semestru al anului 2021 cu măsurile propuse de Partidul Social-Democrat”

George Gabriel Vișan, deputat PSD de Constanța. FOTO Adrian Boioglu
George Gabriel Vișan, deputat PSD de Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Invitat în studioul Constanța News TV, actualul deputat social-democrat constănțean, George Vișan, a vorbit despre măsurile impuse de actualul Guvern și care, în opinia sa, dăunează grav economiei. Parlamentarul a criticat dubla măsură a liberalilor care i-au scos pe micii producători din piețe pe străzi și în parcări pentru a vinde, în timp ce magazinele alimentare din mall-uri nu sunt vizate de o măsura similară.

George Vișan candidează de pe poziția a patra pe lista PSD Constanța pentru un nou mandat de deputat și a vorbit într-un interviu acordat jurnalistului Victor Radu și despre legea care vizează scăderea vârstei de pensionare pentru românii care au locuit 30 de ani în apropierea zonelor poluate. Deputatul este inițiator al acestui proiect legislativ.

Nu în ultimul rând, George Vișan a detaliat măsurile din programul de guvernare propus de PSD și a criticat Guvernul și pentru că nu este în stare să le asigure dreptul la vot românilor din Diaspora la alegerile din 6 decembrie.

Comandat de Partidul Social Democrat – Filiala Constanța
Executat de SC CityVision Media SRL – portal: www.ctnews.ro
Cod mandatar financiar: 11200020

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*