CTnews TV: Cristina Dumitrache, candidat PSD Constanța pentru Camera Deputaților: ”Guvernul a făcut o alegere clară: se sacrifică mediul economic, tot ce înseamnă educație, până la urmă tot ce înseamnă petrecerea sărbătorilor alături de familie pentru aceste alegeri”

Cristina Dumitrache. FOTO CTnews.ro

Invitată în emisiunea de la Constanța News TV, Ileana Cristina Dumitrache, deputat PSD  în funcție, a criticat Guvernul pentru că nu a adoptat în plină pandemie măsuri predictibile până luna aceasta si sacrifică mult prea multe acum doar pentru a organiza alegerile din 6 decembrie. Parlamentarul s-a referit la faptul că în unele țări, precum Austria, autoritățile au luat măsuri restrictive mai devreme pentru ca la final de an numărul infectărilor să scadă și populația să poată petrece sărbătorile în alte condiții decât în carantină.

Dumitrache candidează pentru un nou mandat de deputați pe listele PSD Constanța și a discutat împreună cu jurnalistul Victor Radu și despre vaccinul anti Covid atât de așteptat de întreaga lume. Parlamentarul a declarat că nu va fi suficient pentru a readuce normalitatea și că trebuie însoțit de o serie de măsuri luate de viitorul Guvern. În același interviu Cristina Dumitrache a vorbit și despre proiectul pe care le are în plan pentru următorii 4 ani în Parlament.

Comandat de Partidul Social Democrat – Filiala Constanța
Executat de SC CityVision Media SRL – portal: www.ctnews.ro
Cod mandatar financiar: 11200020

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*