CTnews TV: Ana Maria Vătămanu, președinte Asociația de Dezvoltare Durabilă, Constanța, despre proiectele care devin realitate în județ

Ana-Maria Vătămanu, președintele Asociației de Dezvoltare Durabilă a Județului Constanța. FOTO Cristina Sîmbeteanu
Ana-Maria Vătămanu, președintele Asociației de Dezvoltare Durabilă a Județului Constanța. FOTO Cristina Sîmbeteanu

Ana Maria Vătămanu, președintele ADD Constanța este invitata jurnalistului Adrian Boioglu în emisiunea de la CTnews TV. Urmăriți o discuție, pe larg, despre modul în care o Asociație reușește să atragă fonduri importante pentru Primăria Constanța și pentru Consiliul Județean și să aducă proiectele importante pentru sud-estul României de la idee la ceva palpabil.

Asociația de Dezvoltare Durabilă a împlinit un an de activitate efectivă, iar Vătămanu a reușit să pună la aceeași masă oamenii importanți din județ pentru a decide rapid în privința dezvoltării acestei zone. Infrastructura, educația, turismul, forța de muncă sau mediul sunt doar câteva dintre preocupările ADD, iar despre toate acestea, președintele Asociației a discutat în interviul realizat de Adrian Boioglu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*