CTnews TV: Cristian Bărhălescu, manager companie de transport: “Pandemia ne-a afectat profund activitatea, iar în lipsa măsurilor de ajutor guvernamental a trebuit să renunțăm, temporar, la 80 la sută din personal!”

Cristian Bărhălescu, om de turism și managerul unei companii de transport. FOTO Paul Alexe

Cristian Bărhălescu, managerul Companiei de transport Direct Aeroport, a fost invitatul jurnalistului Paul Alexe, în studioul CTnews TV.

În condițiile în care obiectul activității unei astfel de firme de transport este de a duce și a aduce clienții la și de la aeroport, criza provocată de pandemia cu Covid-19 a lovit din plin, iar managementul firmei a fost nevoit să reducă drastic schema de personal, aproximativ 80 la sută dintre angajați fiind trimiși în șomaj. Conform statisticilor oficiale, la nivel mondial, frecvența zborurilor comerciale a scăzut, în unele țări, cu până la 95 la sută (69,9 la sută pe plan global, în mai 2020), iar în momentul actual procentul este de 43,5 la sută, comparativ cu aceiași dată a anului trecut.

Cum a supraviețuit firma în condițiile pandemiei și care sunt planurile de redresare în condițiile mult așteptatei reveniri la normalitate, precum și cum poate compania asigura transportul pe alte rute decât cele de bază (Constanța / Otopeni și Brașov – Otopeni), puteți afla urmărind emisiunea cu Cristian Bărhălescu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. ….toata lumea a suferit in pandemie…hai la munca, bocetele nu ajuta la nimicm !!!!

    Managerii buni, gasesc solutii, pomanagii, se vaicaresc si ies la cersit !

1 Trackback / Pingback

  1. Romania - CTnews TV: Cristian Bărhălescu, Manager Companie De Transport: "Pandemia Ne-a Afectat Profund Activitatea, Iar în Lipsa Măsurilor De Ajutor Guvernamental A Trebuit Să Renunțăm, Temporar, La 80 La Sută Din Personal!" » Rom

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*