CTnews TV: Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, despre lucrările la noua grădiniță din localitate

Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu
Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu

Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, vorbește în cadrul emisiunii CTnews TV despre lucrările la noua grădiniță din localitate.

Aceasta este cea de-a treia grădiniță din Cumpăna și a fost construită de la zero. Proiectul este într-un stadiu avansat, echipele de muncitori lucrează în prezent la fațada exterioară. Mariana Gâju spune că această grădiniță va fi gata la toamnă, urmând să fie pregătită pentru a primi copiii în următorul an școlar.

Primarul din Cumpăna mai are în plan și lucrări de extindere la o altă grădiniță, dar și realizarea unei creșe.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*