CTnews TV: Consilierul județean PNL Marian Iordache prezintă proiectele derulate în această calitate și spune ce planuri are în următorul mandat

Marian Iordache, Consilier Județean PNL. FOTO CTnews.ro
Marian Iordache, Consilier Județean PNL. FOTO CTnews.ro

Consilierul județean al Partidului Național Liberal Marian Iordache vorbește în emisiunea de la CTnews TV despre începuturile sale în administrația publică și etapele pe care le-a parcurs. În aproape 30 de ani Marian Iordache a fost pe rând consilier local, viceprimar, primar, consilier județean. El s-a referit și la activitatea derulată în ultimii ani la Primăria Cernavodă în calitate de consilier personal al primarului Liviu Negoiță.

Marian Iordache a vorbit în emisiunea de la CTnews TV despre ceea ce a făcut în ultimii patru ani în funcția de consilier județean și care sunt planurile sale în Consiliul Județean în următorul mandat alături de echipa PNL Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*