Lucrările din rețeaua de termoficare lasă fără apă caldă și căldură constănțenii deserviți de mai multe puncte termice

Problema cu căldura în Constanța

Din cauza unor avarii apărute pe rețeaua de transport pe străzile Căpitan Dobrilă Eugeniu și Adamclisi nu se poate asigura deocamdată energie termică pentru prepararea apei calde de consum și a încălzirii către punctele termice 120, 121, 122, 123, 138, 139, 140, 142, 145, 146 și 147.

Pe durata executării acestor lucrări, toți consumatorii arondați punctelor termice menționate nu vor beneficia de apă caldă de consum și încălzire. Persoanele afectate au la dispoziție numărul de telefon al Dispeceratului Societății de Termoficare Constanța: 0241/616.792.

De asemenea, având în vedere demararea lucrărilor de modernizare a rețelei termice de transport, lucrări ce se desfășoară în cadrul proiectului „Reabilitarea rețelelor termice primare/ transport a energiei termice din Municipiul Constanța-Etapa 1”, de marți, 21 februarie, de la ora 08.00, se va opri furnizarea energiei termice către punctele termice 65, 71 și 72.

„Oprirea furnizării energiei termice este solicitată de către executanții lucrărilor tehnologice de înlocuire a conductelor vechi în scopul modernizării și a creșterii calității serviciului de termoficare în sistem centralizat. Durata executării lucrărilor este estimată pentru o perioada de circa nouă ore”, au transmis reprezentanții societății.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*