CTnews TV: Andrei Talpeș, director CSM Constanța: „Într-un timp foarte scurt, CSM Constanța a devenit o forță, unul dintre cele mai importante cluburi din România”

Andrei Talpeș. FOTO Mitică Raftu

Cu o istorie de mai puțin de doi ani, dar fiind continuator a unei lungi tradiții la care au contribuit multe generații de sportivi și antrenori, Clubul Sportiv Municipal Constanța a devenit într-o perioadă scurtă una dintre cele mai importante grupări din sportul românesc.

23 de secții sportive (21 de discipline), care beneficiază de un buget generos, de aproximativ 7 milioane de euro, se află sub coordonarea directorului Andrei Talpeș, cel care a răspuns întrebărilor jurnalistului Paul Alexe, la CTnews TV.

De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Nu stiu la alte sporturi cum e, dar la gimnastica s-a incercat fuzionarea CSM Constanta cu CS Farul. Nu a reusit, astfel ca s-au legitimat toate sportivele din echipa CSS Barlad la CSM Constanta pentru a obtine niste medalii. Astfel, banii constantenilor se duc la niste sportive din Barlad, care nici macar nu au calcat in Constanta, doar pentru satisfacerea orgoliilor unor sefi de club.

  2. Impresionanta ascensiune a CSM Constanța în sportul românesc, sub conducerea lui Andrei Talpeș, demonstrează că investițiile și dedicarea pot transforma rapid un club sportiv într-unul de top. Cu 23 de secții sportive și un buget generos, CSM Constanța devine un model pentru dezvoltarea sportului la nivel local

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*