Primăria Gârliciu se implică în reconversia profesională a localnicilor. Primarul Anica Tufă: “cursanții vor primi și o subvenție de 1800 lei”

Anica Tufă, primarul din Gârliciu. FOTO Paul Alexe

Șomajul sau condițiile grele de lucru din zona rurală a județului Constanța i-au împins pe mulți locuitori să își caute de lucru în afara țării. Primăra Gârliciu încearcă să îi ajute pe cei care își caută un loc de muncă prin organizarea de cursuri de calificare.

Primarul Anica Tufă invită toate persoanele inactive, fie pe cele care nu au un loc de muncă, fie cele care au terminat studiile să urmeze aceste cursuri.

Condițiile impuse de organizatori sunt simple:

  • persoana în cauză trebuie să aibă între 16 și 29 ani
  • doritorii vor avea ocazia să ocupe apoi un loc de muncă sau să dezvolte o afacere.

Cei interesați sunt invitați la Primăria Gârliciu pentru înscrierea în Programul de informare.

“Cursurile se vor desfășura pe o perioadă de 3 luni la sfârșitul căreia cursanții vor primi diploma de calificare și o subvenție în cuantum de 1800 lei. Locurile se vor ocupa în ordinea înscrierii”, a explicat primarul Anica Tufă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*