CTnews TV: Ana Maria Vătămanu, președintele Asociației de Dezvoltare Durabilă Constanța, despre reabilitarea a două drumuri județene și a Cetății Histria

Ana Maria Vătămanu. FOTO Adrian Boioglu

Ana Maria Vătămanu, președintele Asociației de Dezvoltare Durabilă Constanța, a fost invitata jurnalistului Adrian Boioglu la CTnews TV.

Ana Maria Vătămanu a vorbit cu acest prilej despre propunerea de modificare a legislației de mediu pentru reabilitarea Cetății Histria și a prezentat soluția pentru deblocarea după 9 ani a acestui proiect.

De asemenea, președintele Asociației de Dezvoltare Durabilă Constanța s-a referit și la reabilitarea a două drumuri județene prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”. Este vorba de DJ 393 și DJ 391, valoarea investiției fiind de 140 de milioane de lei.

Ana Maria Vătămanu s-a referit și la proiectul privind porturile pescărești. Astfel, au fost identificate șapte locații fezabile pentru care au fost întocmite evaluari tehnico-economice. Este vorba de Costinești, Constanța, Năvodari, la Marea Neagră și Cernavodă, Oltina, Hârșova, Ghindărești, la Dunăre.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*