Consilierii locali din Valu lui Traian se vor reuni vineri, 19 noiembrie, într-o nouă ședință ordinară

Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu
Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu

Primarul comunei Valu lui Traian, Florin Mitroi, a convocat pentru vineri, 19 noiembrie, o ședință ordinară a Consiliului Local, de la ora 12.00. Acesta va avea loc cu luarea măsurilor de siguranță care se impun situației actuale – purtarea de măști, în contextul epidemiei de coronavirus și pentru prevenirea riscului de răspândire la nivelul comunei Valu lui Traian a infecției cu virusul COVID-19.

Pe ordinea de zi se află mai multe proiecte de hotărâre, între care unul legat de atribuirea de loturi de teren pentru tinerii până în 35 de ani și altul privind stabilirea numărului și cuantumului burselor pentru elevi.

Proiectul ordinii de zi este compus din următoarele puncte:

  1.  Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea Nomenclaturii stradale organizată la nivelul comunei Valu lui Traian, aprobată prin H.C.L. nr.40/14.02.2020, cu modificările și completările ulterioare.
  2.  Proiect de hotărâre privind aprobarea aderării U.A.T. Comuna Săcele din județul Constanța la Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Apă-Canal” Constanța.
  3.  Proiect de hotărâre privind aprobarea Rectificarii bugetului local pe anul 2021, aprobat prin H.C.L. nr.82/ 09.04.2021, cu modificările ulterioare.
  4.  Proiect de hotărâre privind aprobarea atribuirii unor loturi de teren în folosință gratuită către tinerii sub 35 de ani în vederea construirii de locuință proprietate personală, în condițiile Legii nr.15/2003.
  5.  Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea inventarului bunurilor care alcătuiesc domeniul privat al comunei Valu lui Traian, pe anul 2021, însușit și aprobat prin H.C.L. nr.18/18.01.2021, cu modificările și completările ulterioare.
  6.  Proiect de hotărâre privind aprobarea acordării unui ajutor de urgență doamnei Brehuescu Maria.
  7.  Proiect de hotărâre privind aprobarea vânzării prin licitație a unor terenuri ce fac parte din domeniul privat al comunei Valu lui Traian.
  8.  Proiect de hotărâre privind aprobarea scoaterii la vânzare a unei suprafețe de teren intravilan ce face parte din domeniul privat al comunei Valu lui Traian, cu exercitarea dreptului de preempțiune.
  9.  Proiect de hotărâre privind aprobarea cuantumului și a numărului de burse ce se vor acorda în cursul anului școlar 2021-2022, elevilor din unitățile de învățământ preuniversitar de stat de pe raza comunei Valu lui Traian.
  10.  Proiect de hotărâre privind aprobarea încheierii unui protocol de colaborare cu S.C. Candy Factory VDG SRL, în vederea desfășurării campaniei sociale : „Dulciuri de ziua ta”.
  11.  Proiect de hotărâre privind aprobarea studiului de oportunitate privind delegarea gestiunii serviciului de transport public local pe raza UAT Comuna Valu lui Traian.
  12.  Proiect de hotărâre privind aprobarea îndreptării unor erori materiale înscrise în H.C.L. nr.265/15.2021 privind aprobarea scoaterii la vânzare a unei suprafețe de teren intravilan ce face parte din domeniul privat al comunei Valu lui Traian, cu exercitarea dreptului de preempțiune, precum și aprobarea vânzării directe a terenului intravilan în suprafață de 364,21 m.p. situat în comuna Valu lui Traian str. Tineretului nr. 2 A, ce face parte din domeniul privat al comunei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*