100.000 de țigarete în valoare de 120.000 lei, descoperite de polițiștii de frontieră la Vama Veche

100.000 de țigarete în valoare de 120.000 lei, descoperite de polițiștii de frontieră la Vama Veche. FOTO: Garda de Coastă

Polițiștii de frontieră din cadrul PTF Vama Veche au descoperit, în interiorul unui autocar, pe sensul de intrare în țară, 100.000 țigarete cu timbru specific bulgăresc, în valoare de 120.000 de lei.

Potrivit Gărzii de Coastă, polițiștii de frontieră de la Vama Veche au efectuat controlul specific de intrare în țară asupra unui autocar care efectua curse regulate pe relația Bulgaria – Republica Moldova. Cu această ocazie, au fost  descoperite, disimulate în saci negri de plastic, în spatele mai multor bagaje, 100.000 țigarete cu timbru specific republica Bulgaria în valoare de 120.000 de lei.

În cauză, polițiștii de frontieră desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, iar întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*