CT BUS: „Plata cu cardul direct la validatoarele din autobuze, nu funcționează„

Orice călătorie cu autobuzurile CT BUS va putea fi achitată printr-un card contactless. FOTO CT BUS

CT BUS reamintește publicului călător că, din motive tehnice neimputabile CT BUS, pentru moment, plata cu cardul bancar direct la validator nu funcționează.

„Ne pare rău pentru disconfort și vă asigurăm că depunem eforturi consistente pentru remediere, împreună cu furnizorul nostru”, au transmis reprezentanții societății.

Aceștia recomandă folosirea uneia dintre celelalte metode de plată acceptate:

  • SMS la 7475: https://www.ctbus.ro/plata-prin-sms/;
  • mobilPay Wallet: https://www.ctbus.ro/plata-cu-mobilPayWallet/;
  • aplicația 24Pay;
  • bilete achiziționate de la punctele de vânzare sau colaboratorii CT BUS;
  • cardul CT BUS.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*