CT BUS anunță programul special pentru Zilele Constanței, cu curse prelungite și linie specială în Portul Constanța

CT BUS suplimentează oferta de transport în timpul festivalului Neversea

CT BUS aduce la cunoștința publicului călător că în perioada 19 – 21 mai, autobuzele liniilor 42, 44, 48, 51 și 101 vor avea un program prelungit, până la ora 23.30, pentru a permite participanților să se bucure de evenimentele din cadrul Zilelor Constanței. Ultima plecare din stațiile Poarta 2, Poarta 1 și Portul Tomis se va realiza la această oră.

De asemenea, pe data de 21 mai, între orele 09.00 și 13.00, autobuzele care circulă pe linia 42 nu vor mai ajunge în Portul turistic Tomis (stația Portul Tomis). În schimb, acestea vor întoarce la Poarta 1.

Un aspect deosebit al programului pentru zilele de 20 și 21 mai 2023 este introducerea unui autobuz etajat care va asigura curse în interiorul Portului Constanța. Această linie specială va avea traseul ANR (Autoritatea Navală Română) – Cuibul Reginei (Portul Militar Constanța – dana 0) și retur. Autobuzul va funcționa în intervalele orare 10.00 – 13.00 și 15.00 – 19.00, cu o frecvență de 15 minute, oferind astfel o modalitate convenabilă de a explora atracțiile portului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*