CT BUS a stabilit noile reguli de urcare și coborâre din autobuzele companiei

Procedura de imbarcare / debarcare autobuze FOTO CT BUS
Procedura de imbarcare / debarcare autobuze FOTO CT BUS

Reprezentanții CT BUS au stabilit noile reguli de urcare și coborâre din autobuzele companiei, pentru prevenirea răspândirii coronavirusului (SARS-CoV-2).

CT BUS informează publicul călător că, pe perioada stării de alertă, urcarea în mijloacele de transport în comun este posibilă doar folosind prima ușă, cea de lângă cabina șoferului, iar coborârea se face doar pe la a doua și a treia ușă, așa cum indică și autocolantele care au fost lipite lângă fiecare ușă.

„Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că depunem eforturi constante pentru a îmbunătăți serviciile de transport”, au precizat reprezentanții societății.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*