CSO Ovidiu triumfă la Internaționalele României de Ashihara Karate, obținând opt medalii în probele de Kata și Kumite

CSO Ovidiu triumfă la Internaționalele României de Ashihara Karate

Clubul Sportiv Orășenesc Ovidiu (CSO Ovidiu) a obținut un succes remarcabil la competiția Internaționalele României de Ashihara Karate, desfășurată recent la Complexul Olimpic Sydney 2000 de la Izvorani. Echipa antrenată de Ștefan Ghițulescu a impresionat prin rezultatele obținute și s-a dovedit a fi una dintre cele mai puternice prezențe la acest eveniment de amploare.

Peste 400 de sportivi din țară, precum și din Danemarca, Suedia și Serbia au concurat în această competiție de nivel înalt, care a servit drept ultim test înaintea Campionatului Mondial din Japonia. În acest context, opt sportivi din cadrul CSO Ovidiu au luat parte la competiție și au reușit să obțină opt medalii, confirmând astfel valoarea și pregătirea de excepție pe care o au.

Astfel, în prima zi a competiției, Eva Ghițulescu a dominat probele de Kata și Kumite, adjudecându-și locul întâi la ambele categorii. De asemenea, Liviu Gheorghe, Flavius Stoica și Izabela Merla au încheiat pe poziția a treia la proba de Kumite.

În cea de-a doua zi a competiției, sportivii de la CSO Ovidiu au continuat seria de succese, obținând noi medalii. Vlad Toboc, Rebeka Hanriot și Andreea Guriță s-au clasat pe locul trei în probele respective, confirmând astfel constanța și talentul lor în cadrul competițiilor de înalt nivel.

Antrenorul Ștefan Ghițulescu nu și-a putut ascunde satisfacția față de performanțele obținute de elevii săi și le-a adus un sincer omagiu pentru munca depusă, stresul resimțit, dar și pentru dăruirea și implicarea de care au dat dovadă.

„Sunt mândru de prestația elevilor mei. Mă înclin în fața sportivilor pentru munca, stresul, dăruirea, implicarea depusă, în fața părinților pentru sprijinul acordat și pentru faptul că își duc copiii la sport. La concursul acesta am arătat că suntem o echipă. Vă asigur că singura direcție în care vor merge acești sportivi este spre vârf”, a precizat antrenorul Ștefan Ghițulescu.

De asemenea, antrenorul a ținut să mulțumească și părinților pentru sprijinul constant acordat și pentru că își încurajează copiii să practice sportul, dar și administrației locale.

„Numărul de medalii obținute la această competiție demonstrează nivelul înalt al pregătirii sportivilor și implicarea tuturor celor implicați în activitatea clubului. Această performanță este un motiv de mândrie și de inspirație pentru toți cei pasionați de sport și de dezvoltarea personală prin artele marțiale. Mulțumim Primăriei Ovidiu și primarului George Scupra pentru tot sprijinul acordat”, a mai spus Ștefan Ghițulescu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*