Cristina Pascu este noul Administrator Public al Municipiului Medgidia

Cristina Pascu, noul Administrator Public al Municipiului Medgidia

Primarul Valentin Vrabie a numit-o, luni, în funcția de administrator public al municipiului Medgidia pe Cristina Pascu.

Numirea a fost făcută în conformitate cu art. 244 din Codul Administrativ 57/2019, între părți fiind încheiat un contract de management. Dispoziția și contractul sunt valabile pentru perioada  mandatului primarului Valentin Vrabie.

„Cred cu tărie că numirea doamnei Cristina Pascu în această funcție va fi un câștig pentru municipiul Medgidia. Pregătirea și experiența profesională de până acum sunt cu siguranță utile acestei instituții, acestei comunități. Am încredere că în această formulă, împreună cu domnul viceprimar Niculae Păun, vom asigura cea mai bună administrare a municipiului Medgidia”, a declarat Valentin Vrabie.

Conform mandatului, Cristina Pascu va reprezenta instituția în raporturile cu terții iar atribuțiile sale de coordonare au fost stabilite potrivit contractului de management pentru: Birou Proiecte, Achiziții Publice, Juridic dar și compartimentul Tehnic Investiții.

„Sunt onorată să fiu numită în această funcție și sper să dovedesc, cu sprijinul colegilor, că domnul primar a făcut cea mai bună alegere”, a declarat noul administrator public al Municipiului Medgidia.

Cu o vastă experiență de peste 13 ani în domeniul administrației publice locale, Cristina Pascu a ocupat în trecut funcțiile de Șef Birou Proiecte și Șef Birou Achiziții Publice, în cadrul Primăriei Municipiului Medgidia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*