Corina Martin candidează la Primăria Constanța din partea Partidului Ecologist Român

Corina Martin, candidatul PER la Primăria Constanța
Corina Martin, candidatul PER la Primăria Constanța

Intrată de curând în politică, Corina Martin, președinte al Federației Asociațiilor de Promovare Turistică din România, a fost desemnată, miercuri, candidatul la Primăria municipiului Constanța din partea Partidului Ecologist Român (PER) filiala Constanța.

„Am luat decizia de a intra în politică și de a candida deoarece și eu fac parte dintre constănțenii care nu au cu cine vota pe 27 septembrie. Vreau să lucrez pentru dezvoltarea și promovarea orașului Constanța. Sunt 15 ani de când fac turism la Constanța și pentru România. Până acum am făcut turism și politică, am făcut politica turismului. De azi fac doar politică, sunt președintele organizației municipale PER Constanța și candidez la Primăria Constanței. De ce închei activitatea de la conducerea organizațiilor din turism și de ce candidez la Primăria Constanța? Am lucrat timp de peste un deceniu cu toate administrațiile locale pe problematica turismului, indiferent de culoarea lor politică, pentru promovarea turismului de pe litoral și din Dobrogea. Am intrat într-un partid curat, vom câștiga Constanța, vreau să lucrez la dezvoltarea orașului și a județului Constanța și nu numai pe turism. Sunt 30 de ani de când activez în turism și nu mai am timp să aștept, fac un pas în față și îmi asum activitatea politică. Cred că la Constanța ne-am pierdut identitatea de constănțeni. Îmi doresc în primul rând să redau orașului identitatea și constănțenilor mândria de a face parte din acest oraș”, a declarat Corina Martin.

Aflat la Constanța cu ocazia lansării candidaturii Corinei Martin, președintele PER, Dănuț Pop, a precizat că este sigur că echipa de la Constanța va face o figură frumoasă la alegerile locale din toamnă și că prezența Corinei Martin pe listele partidului este benefică pentru oraș și pentru partid.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*